Ovatko The Division 2 -palvelimet alas? Kaikki odotetut korjaukset ja huollot

PÄIVITYS 20. kesäkuuta: Division 2 -palvelimet ovat poissa käytöstä tänä iltapäivänä kello 5.00 PDT/8.00 EDT/15.00 BST ajoitetun huollon vuoksi. Niiden pitäisi olla poissa noin kolme tuntia pelin sisäisen aloitusnäytön mukaan. Tämä on tehty joidenkin tiedostossa yksityiskohtaisten bugien korjaamiseksi virallisilla foorumeilla .

Katso lisää

Kuinka saada Dark Zone -avaimet Division 2:ssa | Division 2 vinkit | The Parhaat Division 2 -taidot | The Parhaat Division 2 -edut | Division 2 askarteluopas | Kuinka nousta nopeasti tasolle Division 2:ssa | The Division 2 Dark Zone -opas | The Division 2 Hyena Key sijainnit | The Division 2 maskit | The Division 2 askarteluopas | Kuinka avata Dark Zone Division 2:ssa

Alkuperäinen tarina:

Jos pelaat jo The Division 2:ta, haluat luultavasti ottaa kaiken irti pelin varhaisesta käyttöajasta, joten muista suunnitella aterioita tai abstraktia teoriatyötä tai ehkä jopa nukkua, kun The Division 2 -palvelimet kaatuvat torstaina. . Ubisoft sanoi Division 2:ssa virallinen foorumi että se lisää 'pienen korjaustiedoston' peliin huoltojakson aikana ja tarkempia päivityksiä seuraa.

Ubisoft on siirtänyt suunniteltua ylläpitoa puolella tunnilla, mutta odotettu kesto pysyy samana. Valmistaudu palvelinten siirtymiseen offline-tilaan alkaen klo 1.00 PDT / 4.00 EDT / 8.00 GMT ja palaa noin 3 tunnin kuluttua sen jälkeen.

Katso lisää

Et koskaan tiedä, muuttuvatko nämä suunnitelluista huoltojaksoista suunnittelemattomia, pitkiä seisokkeja. Varhainen pääsy The Division 2:een on yksi tiettyjen erikoisversioiden ostamisen eduista, ja Ubisoftille olisi iso ikävä purkaa sitä enemmän kuin on jo ilmoitettu. Ajatelkaamme kaikki iloisia ajatuksia ja lainaamme henkienergiaamme myöhään/aikaisin työskenteleville Ubisoft-kehittäjille, jotta kaikki sujuu hyvin ja palvelimet palaavat aikataulussa.

Ubisoft ei ole vielä tarkentanut suunnitelmiaan The Division 2:n säännöllisistä ylläpitotöistä. Sen edeltäjässä on puoliviikoittainen seisokki, joka kestää tyypillisesti puolesta tunnista kolmeen tuntiin, joten odotan jotain vastaavaa, kun The Division 2 pääsee julkaisun jälkeiseen virtaukseen. Ei ole koskaan hauskaa tulla potkituksi pelistä, mutta hei, parempi tuoda se alas hetkeksi työntekoon kuin ajaa sillä, kunnes pyörät putoavat.

Älä suuntaa post-apokalyptiseen DC:hen ottamatta joitakin viitteitä luettelostamme Division 2 vinkit .

Division 2 vinkit | Parhaat Division 2 -taidot | Parhaat Division 2 -edut | Kuinka saada Dark Zone -avaimet Division 2:ssa | Division 2 askarteluopas | Division 2 Hyena keskeiset paikat | Kuinka nousta nopeasti tasolle Division 2:ssa | The Division 2 Dark Zone -opas